dimecres, 21 de desembre del 2011

Idees de negoci

Avui us presento dues idees de negoci o si més no dues iniciatives d'amics meus que s'han convertit en realitat. En un any de crisi, què millor que posar a la llista d'objectius per l'any vinent tornar realitat les nostres idees, els nostres somnis vaja.

A veure doncs si ens inspirem entre tots i som capaços de seguir l'exemple, o si més no que serveixi per felicitar-los :)

http://www.cuinarium.com/ Cuinàrium és una botiga online de productes d'alimentació amb una àmplia selecció d'aliments de gran qualitat impulsat per la Laura i la Marta. La Laura Vallejo s'encarrega d'enriquir aquesta selecció de productes i la Marta Galimany s'encarrega d'elaborar receptes amb aquests productes.
Llegir a l'apartat notícies coses com que han sortit a LaVanguardia, a RAC1, etc. m'ha fet il·lusió i sorprès alhora. Sou unes cracks!

icastellers és un joc per a iphone i Ipad d’Apple creat per l'Oscar Burgosque té per objectiu emular el món dels castells: crear una colla, assajar i construir castells a plaça. Ho dic tot sense haver jugat i quasibé sense haver-lo vist, per tant se'm pot corregir. Un altre crack vaja l'Oscar! Mira que vam estudiar junts però a mi no em feu programar això que segur que faig pinya (=penjo l'iphone i això que no es pengen) a la primera línea de codi.. :)

Apa, doncs, si no sabeu què regalar per aquestes festes aquí teniu dos exemples!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada