dijous, 1 d’agost del 2013

Circ du Soleil a Andorra, i Pont del clop (Solsonès)

Fer un dia de festa entremig de setmana fa que treballar a l'estiu es faci menys difícil.
Fer jornada intensiva, malgrat que molts dies sigui intensiva i extensiva, també ajuda.
Fer les dues coses és un privilegi.

Aprofitant doncs un dimecres de festa, dimarts a la tarda vaig pujar cap Andorra. A les 10 de la nit tenia entrada per veure l'espectacle del Circ du soleil, Scalada, fet expressament per a promocionar Andorra per part del Govern Andorrà. Molt xulo i recomanable. De fet m'ha agradat més que no pas l'espectacle Corteo que vaig anar a veure l'any passat a Barcelona.. Més acrobàtic i dinàmic que Corteo. Impressionant els "Ot Pi", el gimnasta que es penja de les cordes i el del cub..

L'endemà, de compres (s'havia de fer), i al migdia cotxe avall cap a... Solsona per fer dues coses genials:
- dinar al restaurant japonès Kinoko. Restaurant increiblement bo, amb propietaris japonesos que viuen a solsona des de fa més de 20 anys. Un dia escriuré un post expressament per parlar de la propietària i cuinera que ahir em va dedicar un llibre que ha escrit de CUINA CATALANA :)


- excursió i bany al Pont del clop, a uns 10-15kms de Solsona.. Arribem al pont amb cotxe. Apaquem i vestits només amb el bikini/banyador i calçat per caminar pel riu, remuntem a peu un caminet al costat del riu fins arribar uns 3kms més amunt al riu de la Ribera Salada on ens posem dins el riu per desfer el camí fins el pont. Genial, malgrat lo freda que estava l'aigua.. se'ns havien fet les 7, ja no hi havia sol.. 



Escapada genial per fer vacances entremig de no-vacances

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada