diumenge, 4 d’agost del 2013

Prades i els gorgs de la Febró

Prades està de moda. Està de moda almenys al meu entorn : D
I per què? doncs perquè he passat de no haver-hi anat mai, a anar-hi dos cops en menys d'un mes (de fet hi hauria d'anar 3 ja que la setmana vinent hi hauria d'anar a una cursa nocturna de Poblet a Prades, però al final no podrà ser).
Parlem però de les dues visites ja fetes.

  • La primera fa cosa de 15 dies a passar el cap de setmana amb la família. Vam fer activitats multigeneracionals: passejar, cuinar, menjar, jugar a cartes, fer gimcanes i jocs. La veritat, molt i molt bé! Trobar lloc per quasi 30 no és fàcil, i el Xalet de Prades ens ho va permetre (gràcies sobretot al menjador comunitari, que va ser quasi bé només per nosaltres).

  • La segona vegada va ser ahir: excursió d'un dia pels Gorgs de la Febró i uns altres per Capafonts, els dos a uns 15km de Prades.

Genial trobar llocs on banyar-se i fer baixades de rius. Això si, no us quedeu al primer gorg ja que sembla la rambla (més si tenim en compte que de Salou surten jeeps amb turistes per anar a fer rappel i banyar-se als gorgs!!!).. si seguiu caminant riu avall en trobareu d'altres que us sorprendran i seran moolt més tranquils segur.

Aquest és el que sembla la rambla ja que fan rappel turistes:


Aquest és el següent que trobareu:

I aquest ja és una mica més lluny i és on ens vam banyar! els més valents es van tirar de dalt al costat del salt d'aigua que veieu:


I aquest és el gorg de les Tosques (a Capafonts) on també ens vam banyar:
La prova ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada