dimarts, 8 de desembre del 2009

Avui toca: CALDO

Ara m'ha agafat la dèria de fer caldo. "Ara" vol dir simplement que, en el darrer mes, n'he fet dos cops.
Cada cop que en faig dura dos àpats de 2-3 persones, per tant tampoc és tant. També podria ser que mengéssim molt, que no és el cas, per tant la conclusió és que l'olla és petita.
La veritat, sempre havia pensat que fer caldo era molt difícil i portava molt de temps, però he anat optimitzant la tècnica i gràcies als kits de verdures que venen als súpers en 30 minuts tinc preparat tot el que va dins (pastanaga, porro, api, patata, xirivia, nap, pollastre, algun òs ja sigui de pernil o de xai i pilotetes!!). Després 45 minuts més a l'olla a pressió i llestos.
Les pilotetes són el que més triomfa. Tenen però un truc: la carn de vedella és d'hamburgueses amb ceba i espècies, per tant la pilota queda de muerte (això si, surt més cara que utilitzant carn picada).

Us deixo una foto de la meva obra per qui no s'ho cregui :)



pd: el sushi només l'he provat jo, per tant dir que està bo no és objectiu; el caldo l'ha provat més gent uooooooooo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada