dimarts, 13 de març del 2012

La Vampira del Raval

Musical en el teatre que més se li escau, el petit Teatre del Raval. Se li escau per situació però potser per espai (de l'escenari) una mica massa petit. Al carrer un rètol lluminós evita perdre's. La decoració i els músics de carrer que van tocant mentre esperen que el públic arribi acaben de fer un ambient molt encertat.
Dissabte no hi havia ni el Pep Cruz ni el Roger Pera, però si la Mercè Martínez fent de vampira i el Mingo Ràfols fent de pederasta i cabaretera i d'altres actors que no conec però que també molt bé.
La música d'en Guinovart (Mar i Cel) i el 4 músics de la seva banda allà en directe, un deu (i això que dos eren suplents dels Victors que no hi eren tampoc). Llegeixo a el País: "Guinovart aceptó musicar las trece canciones de la partitura a la mañana siguiente de haber leído el libreto y sin cobrar nada por su trabajo, salvo los derechos que genere. ". 
Busqueu per internet la veritable història de la protagonista de l'obra, Enriqueta Martí, qui va viure al Raval a principis de segle XX. Fa por realment.Precisament el lloc on hi ha el teatre, antigament eren uns menjadors socials on la pròpia Enriqueta anava a menjar..


Aneu-hi si podeu, hi són fins a finals d'abril.



1 comentari:

  1. La història de la dona aquesta posa els pèls de punta... vaig llegir un article fa temps.

    ResponElimina