dimecres, 21 de març del 2012

Luces y sombras

Anar a una expo quan estàs fet pols perquè portes 3 dies seguits fent de profe en un curs intensiu i dormint poquíssim cada nit perquè t’has de llevar a les 6 i vas a dormir a les tantes, no augura sortir d’allà amb gaire bones sensacions. Però per sort, simplement per veure La maja vestida (llàstima de no veure al costat La maja desnuda!) , per descobrir gravats amb ASNOS, BRUIXES o SERS GROTESCOS (totalment desconeguts per mi) o per la companyia ja ha valgut la pena patir una estona més de mal de cames.
 Com podeu haver deduït he anat a la exposició que hi ha al CaixaForum sobre Goya, una de les expos per commemorar els 10 anys del centre (reconec que  no hi havia entrat mai). Força bé, amb molts gravats en carbó i alguns quadres ben grans encàrrecs de la reialesa i noblesa de l'època (contemporani a la Revolució francesa) sobre costums de l'època. Un dubte per descobrir ara.. "Maja" què vol dir exactament? a què es referien? als textos al costat dels quadres posa: les dones vestides de majas.. hauré d'investigar..
La expo de Delacroix la deixem per un altre dia, i la d’escultura contemporània, d’ara no recordo quin autor, també.
I el que queda de setmana encara augura més coses.. cansades però molt interessants: teatre (Qui té por de Virgina Wolf), atletisme (Marató de BCN -només animar- o Cursa del Calçot –córrer-),   cines (Intocable, Stella), .. i dormir please..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada