dimarts, 10 de febrer del 2009

Dia útil

Avui ha estat un dia útil.

He descobert que el Facebook serveix per alguna cosa. Mira que no m'agrada gaire però avui he tingut notícies d'una amiga amb qui havia compartit secrets, cartes, nits i dies fa més de deu anys. El més curiós ha estat veure resumit en unes poques línies els darrers 10 anys de la meva vida! El seu resum encara no me l'ha enviat però tinc moltíssimes ganes de llegir-lo. De fet, no puc evitar anar-me inventant possibles històries de la seva vida :) L'únic que en sé és que ara mateix és a Londres.

He descobert que per entregar la documentació necessària per apuntar-se a llistes d'interintatge de secundària no cal anar a Barcelona sinó que l'oficina gestora que hi ha aquí a la Girada (Vilafranca) permet fer el tràmit. A més a més, he descobert que el certificat mèdic que et demanen el pot signar el metge de capçalera de qualsevol CAP (no cal pagar com per la revisió del carnet de conduir) i que tampoc cal comprar a l'estanc un certificat mèdic oficial que val 3 € i pico (això ho he descobert massa tard, si algú en necessita un li regalo). I també, que a la mateixa oficina gestora compulsen les fotocòpies si portes els originals, així no cal gastar-se una pasta a l'ajuntament on molt amablement (a canvi d'una pasta gansa) et compulsen les fotocòpies que vulguis :S

I finalment, he descobert que la peli Bienvenidos al norte et fa passar una tarda entretinguda, tot i que la versió original deu guanyar molt ja que part de la gràcia de la peli és veure els diferents accents del sud i del nord de França i, clar, en castellà doncs fa més aviat mandra escoltar com intenten fer accents diferents i que no semblin andalús..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada